S’Obre la convocatòria de concessió dels horts socials de Sant Lluís La novetat d'aquest any és l'ampliació del nombre de parcel·les disponibles, que seran 20 a partir d'ara, duplicant l'espai existent fins ara

 

L’Ajuntament de Sant Lluís obre una convocatòria per a optar a la concessió d’un hort social municipal. La novetat d’aquest any és l’ampliació del nombre de parcel·les disponibles, que seran 20 a partir d’ara, duplicant l’espai existent fins ara. Des de l’Ajuntament es vol atendre la demanda existent i promocionar l’horta ecològica.

El Reglament de règim intern i ús dels Horts Socials i Ecològics estableix que les persones concessionàries han d’estar empadronades a Sant Lluís. Totes les persones que actualment disposen d’autorització vigent poden demanar la renovació de la concessió i tindran preferència davant la resta de sol·licitants, sempre que segueixin complint les condicions per ser beneficiaris.

A l’hora de fer les corresponents valoracions, tenen preferència:
– Persones jubilades i pensionistes.
– Persones en situació d’atur des de fa més de 2 anys.
– Persones beneficiàries d’una renda mínima d’inserció o renda social.
– Persones a proposta dels Serveis Socials.
– Persones que no disposen de l’ús de cap altra parcel·la agrícola.
– Persones que no tenen cap membre de la mateixa unitat familiar a qui se li hagi atorgat un altre hort.

El termini de presentació de sol·licituds comprèn des del 25 de febrer fins al dia 11 de març de 2022.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.