Ampliat el termini d’exposició pública de la nova fitxa de requisits per a la certificació d’allotjaments de la marca Menorca Reserva de Biosfera Les persones interessades podran fer al·legacions al text fins dia 17 de març

El passat 11 d’octubre de 2021 el Consell Rector de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera va aprovar inicialment la modificació de la fitxa de requisits per a la certificació d’allotjaments amb la marca Menorca Reserva de Biosfera. La modificació responia a la voluntat per part del Consell Insular d’adaptar la fitxa als canvis normatius en matèria de residus i contaminació lumínica i per millorar la concreció d’alguns dels requisits fruit de l’experiència acumulada des de la implantació de la marca.luntat per part del Consell Insular d’adaptar la fitxa als canvis normatius en matèria de residus i contaminació lumínica i per millorar la concreció d’alguns dels requisits fruit de l’experiència acumulada des de la implantació de la marca.

Tal com marca la llei, la nova fitxa es va exposar públicament durant un termini de trenta dies naturals perquè les persones interessades puguessin fer al·legacions al text. (BOIB núm. 152 de 4 de novembre de 2021).

Atès que es va detectar que aquesta informació no havia arribat a totes les entitats interessades durant el termini establert, l’Agència Menorca Reserva ha ampliat el termini d’exposició pública del document, que romandrà de públic manifest en el Consell Insular de Menorca durant quinze dies a partir del dia de la publicació de l’edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Durant el termini esmentat les persones interessades podran examinar-lo i presentar les reclamacions i suggeriments que considerin escaients. La fitxa es podrà consultar a la web del Consell Insular de Menorca i a la web de la Reserva de Biosfera de Menorca.

Així, el nou termini d’exposició pública finalitzarà el 17 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.