Capó, Herrero i Àlvarez a la Lliga Nacional de Karate

Les dues cadets Erika Capó i Adelaida Herrero al costat de la sènior de Físics Judith Álvarez, disputaran aquest diumenge a Alacant la primera ronda de la lliga nacional de karate que organitza la Reial Federació de Karate, a la qual participen més de 350 competidores arribades de tots els punts d´Espanya i dels diferents clubs de l´estat.

En aquesta ocasió, Capó, que ja ha pujat en diferents ocasions al podi nacional, canvia de categoria passant de juvenil a cadet, per la qual cosa és conscient que és un any difícil i alhora segur de si mateixa, pel seu bon estat de forma i amb un gran treball estratègic a la seva esquena.

Així com la seva companya de categoria, Adelaida Herrero, que acudeix a aquesta cita molt il·lusionada a realitzar un bon campionat, havent fet els deures i satisfeta personalment de la seva posada a punt, arribant a Alacant en el seu millor moment.

I la sènior de Físics, Judith Álvarez, afronta aquest esdeveniment com a presa de contacte previ al campionat d’Espanya, del qual, ahir se li va comunicar que havia estat seleccionada i que tindrà lloc a finals de març a la ciutat de La Rioja. Logronyo. La de Ciutadella, malgrat ser encara sub-21, participa a la categoria absoluta havent d’enfrontar-se a les veteranes de l’àmbit nacional.

A les tres dones de Físics les acompanya com a coach, Shuto Triay, qui comenta “les nostres tres representants en aquesta cita, arriben molt ben preparades, per la qual cosa estic convençut que llauressin un gran paper en aquest important campionat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.