Missa d’acció de gràcies pel ministeri de Francesc Conesa Ferrer

Dissabte 26 de febrer, a les 11 h, a la Catedral de Menorca, tindrà lloc l’Eucaristia d’acció de gràcies pel ministeri episcopal de Mons. Francesc Conesa. Es retransmetrà en directe per COPE Menorca, IB3 TV i en streaming al canal de Youtube del Bisbat de Menorca. A més, de la gran majoria del presbiteri de Menorca i de la invitació que es fa a tota la comunitat diocesana de Menorca, hi participaran  la Capella Davídica, l’organista Tomé Olives, el salmista Joan Taltavull i el trompetista Tito. La directora de cant, Katia Moll.

El Bisbe Francesc ha estat nomenat recentment bisbe de Solsona (3 de gener), després de ser durant 5 anys el pastor de l’Església de Menorca. Aquesta missa serà una forma d’agrair a Mons. Francesc Conesa aquests 5 anys de servei a la diòcesi de Menorca.

El  pontificat del bisbe Francesc a Menorca s’ha caracteritzat pel desig profund d’impulsar, juntament amb els preveres, diaques i fidels laics, una Església de portes obertes, que surt sense por per les places i camins a anunciar l’alegria de l’Evangeli; i una Església samaritana, sempre al costat dels més vulnerables

El 12 de març tindrà lloc l’acte de presa de possessió de Monsenyor Francesc com a bisbe de Solsona. Fins a aquest dia, d’acord amb la normativa canònica, Francesc roman com a administrador diocesà de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.