Rússia inicia l’atac militar contra Ucraïna Putin diu que comença una "operació militar especial" per "desnazificar" el país veí

 

ACN Brussel·les – Rússia ha iniciat l’atac militar contra Ucraïna aquesta matinada, després d’un discurs televisat del seu president, Vladímir Putin, on ha anunciat una “operació militar especial” per “desmilitaritzar” i “desnazificar” el país veí. Putin ha dit que l’objectiu de la incursió militar és “protegir” la població del Donbass, que ha assegurat que viu exposada a la “humiliació i el genocidi pel règim de Kíev”. El president rus ha exigit als militars ucraïnesos que abandonin les armes i la zona del Donbass i ha responsabilitat Ucraïna de qualsevol bany de sang. Putin també ha avisat Occident que “qualsevol” que intenti frenar-lo o “amenaçar” es trobarà amb una resposta de Rússia “sense precedents en la història”. “Estem preparats”, ha avisat.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.