El bus de línia d’Alaior a Cala en Porter arribarà també fins a la platja

 

Fins ara, el bus s’aturava a la parada de la plaça Gran, però l’Ajuntament considerava que era important que també arribés fins a la platja per donar un millor servei a tots els residents i visitants.

D’altra banda, els mateixos usuaris de Cala en Porter que vulguin baixar a la zona de platja també podran fer-ho amb el transport públic.

En aquest sentit, l’Ajuntament està acabant de condicionar un espai perquè l’autobús es pugui aturar amb seguretat a la zona.

Cal destacar també que a partir d’una sol·licitud que va fer l’Ajuntament al Consell Insular, durant l’estiu s’ampliarà l’horari de bus d’Alaior a Cala en Porter amb dues freqüències més el mati i i el capvespre.

Mari López, regidora d’Urbanitzacions, destaca que «des de l’Ajuntament sempre intentem millorar amb propostes en positiu la urbanització. Feia temps que ho demanàvem i per fi serà una realitat. Les bones connexions de transport públic són essencials a les urbanitzacions durant l’hivern però sobretot durant l’estiu, que és quan milers de persones ens visiten».

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.