Miquel Àngel Sureda, nou secretari d’Universitat, Recerca i Política Lingüística Ho avança Punt Informatiu de Pollença

 

Abans de fer-se oficial, el Punt informatiu de Pollença avança que  el regidor de l’Ajuntament de Pollença per Junts Avançam i professor al CEIP Port de Pollença Miquel Àngel Sureda, ha estat elegit per ser el nou ser Secretari d’Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern Balear. Així, Sureda entra a substituir a Agustina Vilaret, qui va fer pública ahir dijous la seva renúncia al càrrec per motius personals.

Nascut a Manacor i resident a Pollença, la vida política de Sureda sempre ha estat lligada a Esquerra Republicana. Entre els anys 2007 i 2009 va ocupar el càrrec de Director Insular d’Emergències i durant la legislatura 2011-2015 va ser regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Pollença per Esquerra Republicana. Aquell 2015 es va presentar a les eleccions municipals com a número quatre de Junts Avançam, i va entrar a ocupar el càrrec de regidor delegat de la Policia Local i Cultura fins al 2019. Actualment, és regidor a l’oposició per Junts Avançam.

La secretaria d’Universitat, Recerca i Política Lingüística des de les darreres eleccions està en mans de Més-Esquerra, i depèn de la Conselleria de Fons Europeus i Cultura del Govern Balear, amb un conseller del PSIB. Cal dir, però, que abans de la darrera remodelació de l’executiva fa poc més d’un any, la secretaria de Política Lingüística era part de la Conselleria d’Educació.

Explica Sureda a Punt Informatiu, que fa molt pocs dies que li proposaren ocupar el càrrec que deixava vacant Agustina Vilaret, una decisió que agafà per sorpresa al regidor. Pel que fa al seu nomenament, el dilluns 28 de febrer hi haurà Consell de Govern, moment en què es farà efectiva la dimissió de Vilaret i,probablement, es nomenarà oficialment a Miquel Àngel Sureda com a nou secretari d’Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern Balear.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.