Resolt el Concurs de Videorecomanacions Culturals per a Joves Youtubers de Ferreries 2021 El premi, donat per la Direcció General de Política Lingüística, és una subscripció a FilminCAT que s'ha enduit na Clara Pons Deyà

 

La bibliotuber CLARA PONS DEYÀ, alumna de l’IES Gabriel Martí, ha estat la guanyadora del Concurs de Videorecomanacions Culturals per a Joves Youtubers de Ferreries amb la recomanació del llibre “L’assassinat de Roger Ackroyd”, d’Agata Christie.

El premi, donat per la Direcció General de Política Lingüística, és una subscripció a FilminCAT.

El jurat del concurs –format per tècnics en creació i difusió de continguts digitals i tècnics lingüístics– n’ha destacat el dinamisme, la naturalitat, l’expressivitat, la teatralitat i la capacitat per captar l’atenció de l’espectador.

L’acte de lliurament de premis, tingut el passat 18 de febrer a la sala de plens de l’Ajuntament, va comptar amb l’assistència de la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, i la batlessa, Joana Febrer.

L’Ajuntament de Ferreries agraeix la participació a l’alumnat de l’Institut, especialment a Clara Pons Deyà, Josep Pons Moll i Isabella Ibarvo Hernández.

El Concurs de Videorecomanacions Culturals per a Joves Youtubers de Ferreries, actuació que Ferreries emmarca en el Pla de Dinamització Lingüística de Menorca, ha estat impulsat per la Direcció General de Política Lingüística i l’Ajuntament ferrerienc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.