Sánchez telefona a Rajoy, Zapatero, Aznar i González per informar-los sobre la situació a Ucraïna Els expresidents li agraeixen la trucada, en què han donat la seva opinió sobre el conflicte

 

ACN Barcelona – El president del govern espanyol, ha parlat amb els seus antecessors Mariano Rajoy, José Luis Rodríguez Zapatero, José María Aznar i Felipe González arran de la invasió russa d’Ucraïna. El cap de l’executiu espanyol ha volgut informar de la situació els expresidents i conèixer-ne l’opinió, arran de la seva experiència al capdavant del govern estatal. Fonts de La Moncloa han explicat que els expresidents han agraït les trucades i han acordat que continuaran en contacte. Sánchez ha considerat molt útil aquest intercanvi i preveu mantenir-lo.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.