Tres empreses del programa Emprenbit, finalistes dels premis Emprenedor XXI Una d'elles, Mybooking, és un projecte allotjat al CentreBit Menorca

Un any més, els premis Emprendedor XXI tenen entre els seus finalistes projectes empresarials de base tecnològica amb un alt component innovador: Funnel Hunters, Mybooking i offUgo, tots tres allotjats al programa Emprenbit de la Fundació Bit.

La final dels Premis Emprenedor XXI, impulsats per CaixaBank i co-atorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, serà el divendres 11 de març a l’auditori del ParcBit. Aquest acte, comptarà amb les presentacions dels projectes finalistes i la deliberació del jurat, seguit del lliurament de premis. I com a novetat, enguany l’esdeveniment també inclourà l’Open Day de Connect’Up BABI, orientat a la recerca d’inversors.

Els projectes finalistes del programa Emprenbit són:

  • Funnel Hunters, un programari per a facilitar la comercialització online de productes i serveis a través dels anomenats embuts de venda o «funnels», una eina de màrqueting àmpliament utilitzada per les grans marques que ajuda a convertir oportunitats potencials de vendes en transaccions reals. Així, aquesta startup co fundada per José Marquez, Lluís Sardà, i Cristian Montealegre, pretén amb el seu mètode Simplify que qualsevol persona sense coneixements previs de màrqueting o programació, pugui definir un procés de venda eficaç i capaç de dirigir tràfic a la seva tenda online.
  • Mybooking, un projecte allotjat al CentreBit Menorca i fundat per Joan Miqueo, és una plataforma per als negocis que funcionen amb reserves i/o contractes de curta i llarga durada, tal com empreses de lloguer de vehicles, embarcacions, propietats, trasllat de passatgers, activitats, tour… Ofereix un programari dissenyat específicament per a aquests negocis que cobreix totes les seves necessitats: digitalització de contractes, facturació, anàlisi financer, comunicació amb els clients. Mybooking també permet integrar el sistema de reserves a quasevol pàgina web en WordPress, un dels principals sistemes de gestió de contiguts (CMS). Les empreses també poden crear, de forma ràpida i fàcil, la seva pàgina web amb motor de reserves dins la plataforma.
  • OffUgo, un servei online de lloguer de cotxes que es vol posicionar com l’opció més transparent del mercat. L’empresa, fundada per Loris Fochesato i Fernando de Miguel, ofereix unes condicions de lloguer amb preu tancat i sense lletra petita, i es caracteritza per la facilitat, comoditat i sostenibilitat, oferint l’opció de llogar també cotxes elèctrics.

A més de les empreses incubades al programa Emprenbit, també participaran a la final territorial d’Emprendedor XXI a les Illes Balears les empreses; E-Boats, dedicada al lloguer d’embarcacions elèctriques, i ASRMedical Group, una empresa de distribució de material sanitari.

Els guanyadors territorials del premi Emprendedor XXI rebran un premi en metàl·lic de 6.000 euros, tindran accés a un programa de formació internacional a algun dels principals hubs d’innovació mundial, i rebran mentoring especialitzat. A més a més, els guardonats participaran també a l’Investors Day EmprenedorXXI, i tindran accés al DayOne Open Innovation Program, un programa que els permetrà realitzar una prova de concepte amb CaixaBank.

Els Premis EmprenedorXXI, que celebren amb aquesta la seva quinzena edició, tenen com a objectiu principal identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement d’Espanya. Estan organitzats per CaixaBank, a través de DayOne, i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’ENISA, Empresa Nacional d’Innovació. També hi col·labora el Govern de les Illes Balears a través de dos òrgans instrumentals, com són l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), dependent de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, i la Fundació Bit, dependent de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.