Neix la primera revista feta íntegrament per dones a Menorca

Des de Setmanaris i Revistes esteim orgullosos de presentar-vos el nou projecte editorial que veurà la llum el proper dijous 10 de març. Es tracta de NUA, una revista d’àmbit insular feta íntegrament per dones. De periodicitat trimestral, escrita íntegrament en català i coordinada per la periodista Itziar Lecea, NUA compta amb redactores i col·laboradores que tractaran temes que preocupen a totes les dones. A cada número despullaran metafòricament les personalitats i projectes de diverses dones, totes protagonistes del dia a dia menorquí, donant-lis veu i posant-lis cara, algunes ja conegudes i d’altres fins ara anònimes.

Però NUA també vol ser un espai on aquestes mateixes dones trobin un lloc de descans i desconnexió amb elles mateixes. Un nou espai de trobada que s’estrena celebrant el Dia de la Dona, i no precisament per casualitat, sinó per convicció sincera.

La presentació pública de NUA serà el proper dijous a les 20 hores a la sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic i podreu trobar la revista als llocs habituals de venda de premsa.

Desitjam que NUA sigui la veu de totes les dones de Menorca i us convidam a ajudar-nos a fer que així sigui, sumant les vostres veus a la nostra, fent la revista entre totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.