El Teatre Principal de Maó acollirà una nova edició de 78i … Gala d’estrelles de la dansa – Fundació Rubió

El pròxim 4 d’agost la dansa tornarà a ser la protagonista al Teatre Principal de Maó que reunirà, un any més, ballarins de gran renom nacional i internacional en un mateix escenari i amb un objectiu comú: apropar la dansa al públic de Menorca.

Dansa clàssica, neoclàssica, contemporània, flamenc i espanyola són alguns dels estils que la 78i Gala d’estrelles de la dansa – Fundació Rubió, presentarà en aquesta nova edició amb grans artistes procedents de companyies professionals d’alt nivell artístic com la Companyia Nacional de Dansa d’Espanya, el Ballet Nacional de Portugal, el Royal Ballet de Flanders, entre altres.

La nova data s’adhereix al calendari del coliseu de Maó com un dels actes més aclamats de l’estiu maonès i és que són molts els grans artistes que han format part d’aquest esdeveniment des de la seva primera edició. Filipa de Castro, Carlos Pinillos, Lucía Campillo, Héctor Ferrer, Joaquín de Luz o Jesús Carmona són algunes de les grans estrelles del món de la dansa que visiten i protagonitzen la vetllada al Teatre Principal de Maó.

L’acte es durà a terme gràcies a l’organització de l’Associació Escenari i la companyia de gestió i representació Manangelment; i a la col·laboració d’Alba Estudi Dansa. A més a més, l’esdeveniment rebrà el patrocini de la Fundació Rubió i Tudurí, i el suport de l’Ajuntament de Maó, el Consell Insular i la Fundació Teatre Principal de Maó; que un any més, uneixen les seves forces per fer possible aquesta iniciativa que any darrere any omple el Principal d’espectacle i màgia.

One Comment on “El Teatre Principal de Maó acollirà una nova edició de 78i … Gala d’estrelles de la dansa – Fundació Rubió”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.