Programa de primavera i exposició ‘Sodade’ de Rashid Johnson a Hauser & Wirth Menorca

Hauser & Wirth Menorca anuncia la celebració d’un programa de primavera a l’Illa del Rei, que tindrà lloc del 24 d’abril al 8 de maig en col·laboració amb diverses entitats locals.

Dia 24 d’abril, el programa s’inaugurarà amb la visita dominical a l’hospital i un taller de plantes medicinals, en col·laboració amb la Fundació Hospital Illa del Rei. Hi haurà un mercat de llibres, roses i artesania amb la Fundació per a Persones amb Discapacitat i el Centre Polivalent Carlos Mir, i Menorca Preservation juntament amb l’Aliança Plastic Free Menorca, que amb el seu projecte PescArt on col·laboren amb les artesanes Silvia Vivó, Caramuixes, Magda Triay i ArtSpai reutilitzant xarxes de pesca.

Hauser & Wirth també ha organitzat tallers familiars amb 2manyflowers, visites al recorregut exterior d’escultures amb Josechu Carreras, Director a Hauser & Wirth, poesia i música amb Damià Rotger, Miquel Àngel Adrover i Mado Idò (en col·laboració amb Es Claustre), i la presentació del llibre ‘Menorca des de l’arquitectura’ de Toni Vidal juntament amb la Demarcació Menorca del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears. Al capvespre, es projectarà el documental ‘5 seasons’ sobre el reconegut paisatgista Piet Oudolf, que ha dissenyat els jardins de Hauser & Wirth Menorca juntament amb Álvaro de la Rosa; seguit d’una conversa sobre el jardí amb la seva presència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.