L’Smerit de Tito Moure, no dubta en participar a la 100 milles entre illes

El prestigiós Smerit de Tito Moure, guanyador a la classe ORC A de la primera edició de la Regata 100 Milles entre Illes 2021 organitzada l’any passat per el Club Nàutic Ciutadella, ha confirmat ja la seva presència per segon any seguit en la regata que Es Nàutic torna a organitzar per els pròxims  dies de Setmana Santa, de 14 a 16 d’Abril. Estem a només un mes ja perquè el Moll de la Trona torni a viure amb intensitat aquesta prova de gran nivell de la Mediterrània i encara estan obertes unes inscripcions que duen un bon ritme i que estan cridant l’atenció de creuers de Mallorca i també de fora de les Illes Balears.

I per el CN Ciutadella és un orgull que per exemple i entre d’altres, l’Smerit, repeteixi participació a la Regata de 100 Milles entre Illes, recordem amb recorregut Ciutadella-Faralló d’Aubarca-Illa de l’Aire-Ciutadella i obert a les classes Creuer ORC i Creuer RI. Poden participar també embarcacions de Classe Mini 6.50 en solitari o A2 en aquesta regata amb inscripció gratuita. Que embarcacions com l’Smerit repeteixin demostra al CNC que aquesta nova regata crida l’atenció i fa ganes.

El Chica Checa de Toni Pons Faner (CN Ciutadella) i l’Hydra d’Òscar Chaves (CN El Balís) van ser els protagonistes de la primera i exitosa edició celebrada la Setmana Santa passada i per enguany en Es Nàutic es comfia plenament què es torni a viure una gran regata, amb alta participació semblant a la trentena d’embarcacions del 2021 i un alt nivell competitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.