La Menorca Film Commission dona suport al rodatge a Menorca d’un thriller de terror La pel·lícula ‘El Faro’, de la directora Ángeles Hernández, ha mobilitzat un equip de mig centenar de professionals que han treballat en diferents localitzacions de Menorca durant quinze dies

La Fundació Foment del Turisme de Menorca, a traves de la Menorca Film Commission (MFC), ha col·laborat aquest mes de març en el rodatge de la pel·lícula ‘El Faro’, un thriller de terror protagonitzat per l’actor Hugo Silva. La MFC ofereix assessorament públic i gratuït als professionals del sector cinematogràfic per a facilitar els rodatges a l’illa, actuant com a intermediària amb les administracions que gestionen els espais que poden ser utilitzats com a localitzacions, i impulsant la projecció exterior de les produccions que es fan a Menorca.

El rodatge en Menorca de ‘El Faro’, una coproducció hispà argentina de Mr Miyagi Fimls i Vista Sur, ha tingut com a localització principal l’entorn del Far de Favàritx. Aquesta producció ha suposat el trasllat a Menorca d’un equip de professionals format per cinquanta persones, que han estat rodant a l’illa entre el 28 de febrer i el 12 de març, a més de la feina de preproducció realitzada amb anterioritat. El film és un thriller de terror íntim que narra un drama familiar provocat per la pèrdua d’un ser estimat. Els protagonistes tornen al far familiar després de sofrir un tràgic accident en un veler en alta mar. Allà descobriran que al far ocorren coses estranyes i que un perill els aguaita si no esbrinen la veritat que s’amaga en ell.

‘El Faro’ és la segona pel·lícula de la directora Ángeles Hernández i està protagonitzada pels actors Hugo Silva, Irene Montalá i els joves Zoe Arnao i Sergio Castellanos. El film es roda entre Menorca, Mallorca, Sant Pere de Ribes i Terrassa, i compta amb el suport de l’ICAA, ICEC, Wandermoon Finance, IB3, Mallorca Film Commission i la Fundació Foment del Turisme de Menorca, a través de la Menorca Film Commission. ‘Isaac’ (2020), la pel·lícula amb la qual va debutar en la direcció Ángeles Hernández, ha estat estrenada als Estats Units, el Regne Unit i França, entre altres països, i ha estat seleccionada en nombrosos festivals internacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.