Comencen les obres d’adequació de la nova nau de la Policia Local de Maó El consistori va invertir 585.000 euros en la seva adquisició

 

Durant les darreres setmanes, l’Ajuntament de Maó ha iniciat les obres per adequar la nova nau de la Policia Municipal, que actualment es troba al Quarter de Santiago. Així, en aquest espai que ara es desallotja, es podrà donar inici a la construcció de l’Escola d’Adults de Maó, el CEPA Joan Mir i Mir.

Davant aquest trasllat, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha presentat avui a tot el cos de la policia local de Maó el projecte de la nova nau, perquè tots els i les agents puguin conèixer el detall de les noves instal·lacions. També va participar en aquesta reunió la tinenta d’alcaldia de Serveis Generals i Policia, María José Camps.

La nova nau que acollirà les dependències de la Policia Local de Maó se situa en una parcel·la de 1.508 m2 al carrer Binimaimut 8-A i compta amb una superfície construïda de 1.004 m2. El consistori va invertir 585.000 euros en la seva adquisició. Per altra banda, cal recordar que l’Ajuntament de Maó també va adquirir, l’any passat, l’antiga nau de Madesa al carrer Bajolí, per ubicar-hi les instal·lacions de la brigada municipal, que també ha sortit de l’antic Quarter de Santiago. També s’ha traslladat a una nova seu les entitats dels pessebristes i els geganters.

En aquest sentit, l’adquisició d’espais municipals permet consolidar i millorar la qualitat dels serveis que s’hi ubiquen, amb espais més adequats per a la seva activitat i seguir avançant en la planificació urbanística de la ciutat amb una major certesa i seguretat. Així mateix, aquestes dues naus donen sortida a la situació de provisionalitat en la qual es trobaven, fins ara, les dependències de la Brigada Municipal i de la Policia Local.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha explicat que la nova nau de policia es tracta “d’un espai polivalent, amb zona d’oficines, un pati interior i una nau, per poder recol·locar aquestes dependències a una zona del polígon industrial pròxima a Maó, que permeti un fàcil accés dels serveis de la Policia”. Així, l’Ajuntament continua avançant en la feina de reubicació dels serveis municipals que, fins ara, han estat ubicats al Quarter de Santiago.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.