Dao, un nou asiàtic a Ciutadella

Bep Al·lès (Ciutadella) – Dao és un dels darrers restaurants asiàtics que s’han obert a Ciutadella i que ens presenta una bona oferta de plats de cuina cantonesa i especialitats en sushi, de fet el seu cap de cuina va treballar al restaurant Way de Maó, i a Ciutadella ha elaborat una carta atractiva que va des de les gyozas a les tempures de verdures o de llagostins a uns seductors rotllos de pollastre i mango.

Si volem optar per la cuina xinesa, recomanar el seu ànec lacat a la cantonesa, molt cruixent, servit damunt un llit de verdures picants, com també és especialitat de la casa el plat de gambes kom-bau amb verdures, cacauets i salsa picant, o bé les seves gambes al curri; també dins la línia d’aquest plats coents, recomanar el seu pollastre cruixent amb salsa agre picant i gingebre. Per als que no els hi agrada el picant, hi ha bones opcions com la vedella amb salsa d’ostres o la vedella cruixent a l’estil de Hong-Kong amb salsa agredolça i sèsam, a més del daus d’entrecote de vedella amb alls o el clàssic pollastre amb ametlles i la costella de porc cuita amb mel.

També trobarem un wok de verdures chop suey; uns fideus yakisoba amb pollastre, gambes, sèsam i verdures o l’arròs fregit a la japonesa amb bastanaga, pals de cranc i gambes.

Però el que més ens ha sorprès per la seva elaboració, varietat i qualitat, a mes de la seva presentació son les especialitat en cuina japonesa, especialment en sushi on podem destacar especialitats de la casa com el sushi moriawase, també en les seves versions de hosomaki i niguiri, o els seus California maki rolls, a més de propostes tant seductores pels amants del sushi com el seu Raimbow roll, l’Scandinavia roll, l’Spicy tuna, o els seus rolls temporitzats de llagostí, porro fregit i alvocat. Com també hi ha que provar els seus makis temporitzats de pollastre arrebossat i els futomakis.

Noltros vam optar per fer una comanda per a portar a casa, que s’ha de recollir en el local, i que va estar enllestida en poc més de 20 minuts, on a més de sushi vam provar els seus rollets de pollastre i mango i un excel·lent tàrtar de salmó.

La presentació impecable, com també la neteja del local, situat al carrer d’Alaior, on abans hi havia Cas Marino.

Una boníssim opció pels amants del sushi tant per a menjar al mateix restaurant com per a emportar-se a casa, cosa que us recomanem, especialment per la seva varietat i la seva atractiva elaboració, amb una relació qualitat preu encertada, tot tinguent en compte que el sushi és més car que la pizza, però un dia és un dia i el plaer de la cuina sap també del seu preus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.