Primer festival de recreació històrica de Menorca 2022 Aquesta activitat s’emmarca en el Pla de Comunicació de Menorca Talaiòtica i té la voluntat de mantenir l’interés i l’expectativa de la població menorquina en relació a la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO

 

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports publica una oferta de contracte menor de serveis per a l’organització el 2022 del primer festival de recreació històrica de Menorca, sota el títol de Talaiòtic Fest. D’aquesta manera, es vol impulsar la celebració d’unes jornades sobre Menorca Talaiòtica amb propostes per a tots els públics i des de diferents perspectives, totes elles des del màxim rigor científic, però amb un caràcter marcadament divulgatiu i lúdic. En plena fase final del procés de la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial de la UNESCO, el Consell Insular de Menorca considera que aquesta acció, recollida en el Pla de Comunicació de Menorca Talaiòtica, ajudarà a mantenir l’interès i l’expectativa de la població menorquina en relació a la candidatura.
Les empreses o professionals interessats poden presentar la seva proposta al Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca fins al dia 6 d’abril de 2022. Les despeses previstes per a aquesta activitat no poden superar els 15.000 € (IVA exclòs).
L’objecte del contracte menor és la realització de les tasques i funcions següents:
  1. Elaboració del projecte de festival, definició de les seves característiques i objectius, i disseny de producció.
  2. Elaboració del pressupost total: despeses de les activitats, logística, publicitat, honoraris per les tasques de gestió, etc.
  3. Localització, selecció i gestió dels professionals i entitats que hi han de participar.
  4. Disseny de l’activitat o activitats que portarà a terme cada persona o entitat participant durant el festival.
  5. Gestió de viatges, allotjament, avituallament i transport dels participants no residents a Menorca.
  6. Elaboració de textos, disseny, edició i supervisió de les proves d’impremta dels fulletons i cartells per publicitar el festival.
  7. Coordinació amb l’equip de comunicació de Menorca Talaiòtica per a la difusió del festival, abans, durant i després de la seva celebració.
  8. Elaboració i coordinació del protocol de la inauguració del festival amb el Consell Insular i les entitats col·laboradores.
  9. Vetllar perquè totes les assegurances civils i de riscos estiguin vigents.
  10. Les altres funcions inherents a l’organització del festival.
Espai expositiu i calendari d’execució del servei
El festival Talaiòtic Fest es desenvoluparà al jaciment arqueològic de Trepucó (Maó). En ell es troben tant recintes prehistòrics com espais oberts que permetran desenvolupar les diferents activitats. La feina s’ha d’executar entre els mesos de març i juny de 2022. El festival Talaiòtic Fest tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny. Per tant, hi haurà una primera part de la feina consistent en la preparació del festival, i una segona part que consisteix en el desenvolupament de l’activitat durant el darrer cap de setmana de juny.
Trobareu més detalls sobre aquesta oferta aquí. Per a més Informació, podeu enviar un correu electrònic a: joaquin.pons@cime.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.