El Consell i PIME presenten el conveni de col·laboració per al desenvolupament de programes actius de formació ocupacional i continua En total, el pressupost destinat a aquesta iniciativa ha estat de 18.000 €

 

Aquest matí s’ha donat a conèixer el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i PIME per al desenvolupament de programes actius de formació ocupacional i contínua. Les encarregades d’aquesta presentació han estat la consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, i la representant de PIME, María García.

L’objecte d’aquest ajut és promoure i donar suport a la realització de programes presencials de formació ocupacional i contínua desenvolupats a Menorca per part de les associacions empresarials i professionals que formen part de PIME Menorca, adreçats tant persones treballadores ocupades, com a treballadors autònoms. En total, el pressupost destinat a aquesta iniciativa ha estat de 18.000 €.

Com ha explicat la consellera Gómez ‘es tracta d’impulsar la formació contínua i millorar les competències professionals per contribuir a millorar i adequar les competències professionals de les persones treballadores a les necessitats del mercat i a promoure una ràpida i adequada inserció en el mercat de treball amb l’objectiu final de millorar la seva ocupabilitat’.

En total, s’han realitzat nou cursos on hi han participat, de moment, 113 persones (55% treballadors autònoms i 45% treballadors assalariats):

– Curs de microblading (pendent realització)
– Curs de barberia i tall masculí
– Curs «Si he de posar un preu… hauria de començar sabent el que val»
– Curs «Què és la signatura digital i com em pot ajudar a fer tràmits a la meva empresa o tràmits personals»
– Curs «Motivació i gestió d’equips» (pendent realització)
– Curs «Eines Google»
– Curs «Implantació pràctica de venda online. Exemple Xuroa»
– Curs «Gestió de xarxes socials»
– Curs «Francès»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.