Actes 8 Març

El Partit Popular presentarà una llei turística alternativa a la d’Armengol Toni Costa anuncia la presentació d'una Proposició de Llei en els propers mesos

El portaveu del Partit Popular en el Parlament, Toni D Costa, ha anunciat avui que la formació ha registrat 23 esmenes a la llei turística d’Armengol, principalment de supressió, per a eliminar la moratòria turística i per a convertir algunes imposicions prevista en la llei en incentius. Costa ha explicat que només s’han presentat aquestes esmenes perquè l’alternativa del Partit Popular es presentarà en els pròxims mesos amb una llei alternativa a través d’una Proposició de Llei que es registrarà en el Parlament de Balears.

“El Partit Popular no presentarà la seva alternativa via esmenes i molt menys a una llei que considerem nefasta. Presentarem una alternativa, però no amb esmenes, sinó amb una Proposició de Llei”, ha explicat Costa coincidint amb el final de termini de presentació d’esmenes a la llei turística d’Armengol. De les presentades, el portaveu popular ha destacat l’esmena per a la supressió de la moratòria. “Som partidaris de respectar els límits establerts en els PIATs dels consells i els PTI. Ja hi havia límits, que no ens enganyin”, ha assenyalat, defensant que “nosaltres apostem per un creixement sostenible, mai pel decreixement”. “Som un partit liberal i defensem la lliure competència, els petits empresaris i inversions i la política d’incentius i no l’intervencionisme”, ha resolt.

“El PSOE ha d’explicar el seu vot contra una insularitat digna”

D’altra banda, Costa ha reclamat al PSOE al fet que expliqui el seu vot en el Congrés en contra de la iniciativa del Partit Popular per a la millora de la in- demnització per residència dels funcionaris de l’Estat a Balears. “El PSOE va votar el dimarts en aquest Parlament a favor d’augmentar aquesta indemnització i l’endemà vota en contra en el Congrés. Un dia diuen que sí i un altre dia diuen que no”, ha recordat Costa. “Tots recordem el que també va passar amb el Règim Fiscal impulsat pel Partit Popular al Senat, que va tirar enda- vant malgrat el vot en contra del PSOE”, ha assenyalat el portaveu popular en el Parlament.

Costa ha contraposat el treball dels diputats i senadors del PSOE de Balears amb els del Partit Popular de les illes, que a més del Règim Fiscal o la petició de millora de la indemnització per insularitat, també han aconseguit tirar endavant mesures com l’ampliació dels permisos per naixement a famílies monoparentals o una baixa remunerada per pèrdua gestacional o avortament espontani, mesures aquestes últimes impulsades per la presidenta Marga Prohens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.