L’aparcament de la plaça de la Pau de Ciutadella, més a prop Es calcula que donarà cabuda a 100 cotxes i 15 motos

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat inicialment aquest dimecres el projecte de remodelació de la plaça La Pau, una actuació que contempla l’enderrocament de les edificacions que conformen l’espai i l’entorn de les pistes de tennis, dels seus vestidors i de la nau antigament destinada a gimnàs, i la posterior ordenació de l’equipament. Es calcula que les obres corresponents, que tenen un pressupost d’execució de 324.026,80€, es puguin realitzar en el termini de tres mesos.

El projecte s’ha encarregat únicament amb l’objecte d’enderrocar les pistes i edificis existents dels terrenys adquirits per l’Ajuntament i deixar el solar preparat per a pròximes actuacions i utilitzar-lo de forma provisional com a aparcament, que es calcula que donarà cabuda a 100 cotxes i 15 motos. Places que se sumaran a les 130 actuals.

L’actuació començarà amb les tasques d’enderrocament, tot i que prèviament es retirarà la coberta d’amiant de la nau, i es desmuntarà l’estructura metàl·lica que la suporta, amb recuperació de bigues i pilars d’acer. Posteriorment s’anivellarà el terreny per tal que s’ajusti als pendents actuals, es garanteixin unes mínimes condicions d’higiene del solar resultant i es permeti la correcta evacuació de les aigües pluvials mentre no es desenvolupi un futur projecte. També s’executaran les voreres, que avui dia es troben sense pavimentar degudament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.