L’Àrea de Salut reorganitza l’horari del consultori de Cala en Porter

Cala en Porter
L’Àrea de Salut de Menorca ha reorganitzat i reestructurat els horaris del consultori de Cala en Porter amb l’objectiu de millorar l’atenció als usuaris del nucli residencial. Així, a partir d’aquest dilluns, dia 4 d’abril, el consultori estarà obert els dimarts de 12 a 15 hores i els divendres de 8 a 11 hores per a consultes de medicina familiar i d’infermeria.

Aquest canvi suposa incrementar en una hora setmanal l’atenció per als 686 vesins de Cala en Porter amb Targeta Sanitària a la vegada que es fan coincidir les consultes de la doctora Núria Bombí amb les de la infermera Virginia Vivanco per a una millor coordinació entre professionals i per millorar l’assistència.

L’any 2017 ja es va ampliar l’horari d’infermeria en aquest consultori i es va establir un horari fixe, el divendres matí, per a les extraccions de sang amb l’objectiu de minimitzar els desplaçaments dels usuaris de Cala en Porter al seu centre de salut de referència.

Aquesta reorganització també afecta els horaris de les consultes de les dues professionals al centre de salut Es Banyer que, a partir de dilluns, serà el següent:

Dilluns i dijous: de 8 a 15 hores
Dimarts: de 8 a 11 hores
Dimecres de 13 a 20 hores
Divendres: de 12 a 15 hores

La reestructura interna de les agendes fa que aquesta reorganització sigui possible mantenint el temps de consulta que dediquen la doctora Bombí i la infermera als pacients que tenen assignats en el centre de salut d’Alaior.

Des de la direcció d’Atenció Primària es recorden també els canals per a demanar cita:
A través de l’aplicació de cita prèvia o del portal del pacient https://porpac.ibsalut.es/

Per telèfon al 902 079 079 o el 971 430 079 o a través de les centraletes des Banyer (971 372 931) i de Cala en Porter (971 778 598)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.