Reunió informativa sobre el projecte d’autoconsum energètic del col·legi Mare de Déu del Toro Tots aquells particulars i negocis ubicats a un radi de 500 metres del centre es poden adherir a un projecte que permetrà abaratar la factura elèctrica

El dimarts 5 d’abril a les 18.30 hores tindrà lloc a Can Saura una xerrada sobre el projecte d’autoconsum energètic compartit a partir de la planta que s’instal·larà a la coberta del col·legi públic Mare de Déu del Toro. Aquest projecte permet a les famílies i negocis ubicats en un radi de 500 metres al voltant del centre abastir-se de l’energia produïda a aquesta instal·lació i, per tant, abaratir la seva factura elèctrica a la vegada que contribueixen a la reducció de les emissions contaminants.

La reunió comptarà amb la presència del gerent de l’Institut Balear de l’Energia, Ferran Rosa, i el director general d’Energia i Canvi Climàtic del Govern balear, Pep Malagrava.

La instal·lació ubicada a la teulada del col·legi permetrà també al centre autoabastir-se d’energia neta, ja que tindrà una potencia de 60 KW, una superfície de 600 m2 i produirà 90.000 KWh/any, amb la qual cosa es deixaran d’emetre 67.000 kg de CO2 l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.