Alaior acollirà el Certamen Balear de Joves Dissenyadors d’Espanya Aquesta és la primera vegada que aquest esdeveniment es celebrarà a l’illa de Menorca.

 

L’Ajuntament d’Alaior acollirà aquest dissabte a les 19.30h, a les instal·lacions de la Sala de Cultura de Sant Diego, el certamen balear de joves dissenyadors d’Espanya, d’on sortirà el dissenyador que representarà a la comunitat autònoma als Premis Nacionals de la Moda, una gran plataforma llançadora de talents emergents de la moda.

Set són els dissenyadors que es disputen l’honor de representar a les Illes Balears en aquests prestigiosos premis, la trajectòria dels quals és un referent obligat per als joves que aspiren a obrir-se un lloc en aquest apassionant i alhora difícil món de la moda.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha dit que «l’Ajuntament d’Alaior continua amb el seu objectiu que Alaior sigui seu d’innovadores activitats i actes que dinamitzin i promocionin el poble i el segueixin posant al mapa nacional i internacional».

«Alaior té una especial vinculació amb el sector de la moda, sent el sector del calçat un dels principals en la història del desenvolupament social i econòmic del municipi. D’altra banda, Menorca com a illa també és molt coneguda per la creació i comercialització de complements de joieria i bijuteria. Ara afegiríem un nou reclam, com és la moda de vestir de la mà de nous creadors. Amb aquest acte fem que Menorca i particularment Alaior tingui un protagonisme dins aquest àmbit també».

Aquest és un punt de trobada de persones que són especialment creatives i que mouen tota una indústria a escala nacional i que estan destinades a marcar tendències en el futur. El món de la moda dins l’àmbit nacional i internacional és una indústria molt potent que té una gran incidència dins l’economia general.

Per la seva banda, Laura Victoria Valencia, presidenta de l’Associació de Joves i Nous Dissenyadors Espanyols (ANDE) recalca que estan molt contents que per primera vegada es pugui celebrar aquest certamen a Menorca i que el que els joves poden aportar al món de la moda és molt important.

Els joves dissenyadors, de diferents punts de la geografia balear, faran una presentació de sis models a la desfilada.

El jurat especialitzat està compost per rellevants personalitats vinculades al món de la moda, que valoraran criteris com la innovació del disseny, que la proposta sigui fidel reflex de la font d’inspiració, sense oblidar les possibilitats de comercialització que tingui el disseny.

La iniciativa compta amb el suport i patrocini de l’Ajuntament d’Alaior, Pons Quintana i Casas en Menorca i la col·laboració de Menorca Vacations, Hotel Amano Maison Carrée, Hotel Torralbenc i Rent a Car Menorca Driving.
L’entrada a l’esdeveniment és oberta a tothom i gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.