Canvi de lluminàries a Sant Tomàs Fase 3 Tram 3 S'han d'eliminar 14 punts de llum de 70w i col·locar 20 llumnàries equipades amb tecnologia LED

 

L’empresa J. Barber Electricitat, SL iniciarà el mes d’octubre (a finals d’aquesta temporada d’estiu) les obres de “Millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic de la urbanització de Sant Tomàs (fase 3)- tram 3- al terme municipal des Migjorn Gran amb un import per contracta de 42.943,81 € iva inclòs.

S’han d’eliminar 14 punts de llum de 70w i col·locar 20 llumnàries equipades amb tecnologia LED que seran d’una potència de 21w i una lluminària repartides a la zona a il·luminar. Es preveu també reformar les línies elèctriques que dónen subministrament a les diferents lluminàries. Les noves lluminàries a instal·lar tenen les següents característiques:

– 11 unitats de balisses d’alumini extrusionat, cromat i pintat de 60 cm
– 9 unitats de balisses d’alumini extrusionat, cromat i pintat de 25 cm
La temperatura del color de la nova lluminària serà de 2200 K amb un consum de 21 w i un total de potència instal·lada de 420 w

L’Ajuntament des Migjorn Gran aposta per una millora de l’eficiència energètica amb el conseqüent estalvi econòmic i l’aposta pel clima .

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.