El primer de maig s’obre la inscripció per als “Dimarts as Migjorn” edició 2022 Enguany es farà tots els dimarts (excepte el que coincideix amb les festes patronals) entre el 5 de juliol i el 30 d'agost

 

El conegut com mercat de nit «Dimarts as Migjorn» està obert a tothom, especialment per el producte local de quilòmetre 0. Per potenciar i donar estaló, a la riquesa tant artesanal, com alimentaria menorquina. L’intenció es que participi tota aquella gent que treballa en productes fets a Menorca.
Els motius que han motivat aquest canvi de proposta ha estat, per un costat, la saturació de l’oferta de mercats de nit a Menorca i, per un altre costat, la constant necessitat de renovar-se i de diferenciar-se d’altres propostes estivals.
Els «Dimarts as Migjorn» inclourà tot tipus d’espectacles, actuacions musicals, passacarrers… i també un mercat de productes d’interès pel públic i familiar.
El calendari del festival serà des del 5 de juliol fins el 30 d’agost del 2022 (Queda exclòs dia 2 d’agost per ser les festes del poble)

INSCRIPCIÓ
Termini: del 1 de maig al 31 de maig, ambdós inclosos.
Documentació a presentar
– Sol·licitud d’inscripció i declaració responsable (signades!) (La podeu descarregar més avall
– Fotocòpia DNI o passaport
– Fotografia mida carnet de la persona o persones que atendran la parada
– Fotografies dels productes (es recomana enviar-les per mail). Només es podran vendre aquells productes que s’hagin inclòs en la inscripció.
– Fotocòpia de: la carta mestra artesà, artesà i Sello de garantia de qualitat (en cas que es tengui, Açò no descalcifica, però si que dona punts per obtenir una plaça). No s’accepta la sol·licitud de tramitació.
– Si es té, certificat d’estar donant d’alta com autònom.
Entregar documentació via mail a mercatasmigjorn@gmail.com Per aquelles persones que tinguin dificultat, per entregar la documentació via e-mail, Es podran posar en contacte amb l’organitzador només mitjançant de Whatsap 616869911 identificant-se i especificant els motius. I es cercarà una solució per rebre la documentació.
Per tal de que el mercat tengui més color, cada comerciant té tota la llibertat de muntar la seva parada al seu gust. Com més original millor.

CRITERIS DE SELECCIÓ
Tindran preferència a l’hora de seleccionar els venedors, aquells que:
– Disposin de la carta: Mestre Artesa, d’artesà i disposin del segell de garantia de qualitat
– Siguin parades de productes agroalimentaris
– Siguin parades de productes adreçats al públic en general.(roba, joguines, complements…)

LLISTAT ADMESOS
El llistat de persones seleccionades i el llistat de les persones que queden en reserva, es donarà a conèixer de forma personalitzada mitjançant el correu electrònic. No es ferà cap llistat públic.
Dimarts 7 de juny es farà una reunió informativa per a tots els venedors. S’informarà de les novetats del mercat, així com de la distribució dels venedors.

TARIFA
S’estableix una tarifa única de 60€ per a tot l’estiu.
Els seleccionats disposaran, quan rebin la confirmació que estan admesos a participar al mercat, de fins a 5 dies, per fer el pagament. Hauran de confirmar la seva plaça al mercat, enviant un e-mail a mercatasmigjorn@gmail.com amb el justificant de la transferència. Si al llarg dels 5 dies no s’ha enviat l’esmentat correu electrònic amb la confirmació del pagament, automàticament la persona quedarà fora del mercat.

Per qualsevol consulta, es pot escriure a mercatasmigjorn@gmail.com

Associació de Comerciants des Migjorn (ACEM)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.