Primera edició del Festival de Dansa del Toro, a Ciutadella i as Mercadal Seran dos capvespres de gala, els dies 26 i 28 de maig al Teatre des Born i una masterclass el 27 de maig a la sala multifuncional des Mercadal. 

 

El Batlle des Mercadal Xisco Ametller va participar en la roda de premsa del Festival de Dansa del Toro. Aquest mes de maig es durà a terme la primera edició del festival. La producció del festival és a càrrec d’Alessio Carbone, antic primer ballarí de l’òpera de París i artista principal amb una trajectòria de més de trenta anys.

El ballarí principal serà Germain Louvet, ballarí étoile del Garnier. Així mateix, el festival compta amb la inestimable ajuda de l’Escola de Dansa des Mercadal i dels equips del Teatre des Born. L’impulsor d’aquesta iniciativa és Pascal Houzelot, mecenes de l’òpera de París. El seu amor per Menorca ha propiciat prendre aquesta excel·lent iniciativa d’inaugurar a l’illa un festival de dansa d’alt nivell.

El Festival de Dansa del Toro seran dos capvespres de gala, els dies 26 i 28 de maig al Teatre des Born de Ciutadella i una masterclass el 27 de maig a la sala multifuncional des Mercadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.