Cala en Bosc tornarà a acollir la Copa del Rei i de la Reina de Volei Platja Entre els dies 29 d’abril i 1 de maig, l’arena de la platja ciutadellenca serà l’escenari de la competició per aconseguir el primer títol de la temporada

 

Cala en Bosc acollirà per segon any consecutiu la Copa del Rei i de la Reina de Volei Platja. Entre els dies 29 d’abril i 1 de maig, l’arena de la platja ciutadellenca serà l’escenari de la competició per aconseguir el primer títol de la temporada. Un dia abans, el 28 d’abril, tindrà lloc un aperitiu esportiu amb una competició local en la qual participaran els joves valors del volei platja menorquí.

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella col·labora amb aquesta iniciativa, que també compta amb el suport del Consell de Menorca, Fundació Foment del Turisme de Menorca, Iberdrola i Baleària. A la platja s’han instal·lat unes grades amb capacitat per a més de 500 persones, per tal que es pugui gaudir tant de l’espectacle esportiu com també de tot el muntatge i les activitats organitzades al voltant d’aquest esdeveniment.

El primer dia de competició, el 29 d’abril, es disputaran els primers partits de la fase de grups. Les parelles que es classifiquin jugaran els quarts de final a partir de les 16.30 hores del dissabte. Les semifinals es disputaran el diumenge matí, i les grans finals, el diumenge capvespre. En categoria masculina, la parella Nathan Matos-Timothee Platre defensen el títol, i en categoria femenina, les actuals campiones són Daniela Álvarez-Tania Moreno.

Com cada any, la Copa del Rei i de la Reina contribuiran al programa mediambiental “Olas Vivas”, que pretén sensibilitzar a la ciutadania sobre la necessitat de cuidar les platges. A més, hi haurà un espai destinat al reciclatge lumínic de la mà d’Ambilamp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.