S’obre el període per sol·licitar els permisos per «fer festers» de Sant Joan, festes de carrer i per a la instal·lació de barres o taulells de bar Els permisos es podran sol·licitar mitjançant instància a l’Ajuntament, del 15 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.

El proper dia 15 d’abril s’inicia el període per sol·licitar els permisos per «fer festers» de Sant Joan i festes de carrer el vespre de dia 22 de juny. I també per a la instal·lació de barres o taulells de bar.

Aquestes sol·licituds s’hauran de tramitar mitjançant instància i hauran de complir les condicions següents:

Per a festers s’haurà d’adjuntar la documentació següent:

– Nom de la persona responsable que vetllarà per la bona execució del fester, així com de l’adopció de totes les mesures de seguretat.

– Plànol d’ubicació del fester.

– Fiança de 300 euros dipositada per aval bancari a la Tresoreria o bé mitjançant l’ingrés en efectiu en algun dels números de compte bancaris indicats al peu, indicant nom, NIF i concepte.

Quant a les festes de carrer, només ho podran sol·licitar entitats sense ànim de lucre o grups de veïns. També hauran d’adjuntar la documentació següent:

– Nom de la persona responsable que vetllarà pel bon desenvolupament de la festa, així com de la neteja de l’espai ocupat.

– Plànol d’ubicació de la festa.

Per últim, els establiments que vulguin sol·licitar el permís per posar barres o taulells de bar, hauran d’adjuntar la documentació següent:

– Llicència d’obertura o declaració responsable d’inici i exercici d’activitat de l’establiment per a l’activitat de bar, cafeteria, restaurant o similar que permeti el despatx de begudes i gelats.

– Plànol d’ubicació del taulell amb indicació de les mides que s’ocuparan.

– Declaració responsable que el peticionari instal·larà el taulell conformement a les condicions imposades en l’autorització i que permetrà el lliure accés de les persones als serveis higiènics de l’establiment.

– Autorització signada pels veïns de poder ocupar el taulell l’espai de reculada respecte de la mitgera.

– Còpia del resguard de la fiança de 1.500 euros dipositada per aval bancari a la Tresoreria o bé mitjançant l’ingrés en efectiu en algun dels números de compte bancaris indicats a l’anunci, indicant nom, NIF i concepte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.