Dues noves medalles de plata per el CN Ciutadella a la Copa d’Espanya de Caiac de Mar

Bona II Copa d’Espanya 2022 de Caiac de Mar per els representants del Club Nàutic Ciutadella, com a únic club representant de Menorca a Santa Eulàlia, a Eivissa. Tenien el llistó alt els membres d’Es Nàutic després del gran cap de setmana de Dènia a la primera Copa però en K-1 i K-2 han tornat a donar el call i acabant “molt contents” com diu el tècnic CNC, Joan Marquès. Per els representants del CN Ciutadella en K-1, qui no atura de penjar-se medalles al coll és la palista Maria Pilar Cornejo, qui a Dènia es feia amb l’or i a Eivissa s’ha penjat una merescuda plata. Moment de forma excepcional per Cornejo, un exemple de superació constant.

I l’altra plata del CN Ciutadella seria dels seus companys de K-2 Bep Marquès i Ricard Ruiz, que repetien el mateix metall. Molt bona carrera dels dos representants d’Es Nàutic en K-2 que tot i no poder revalidar l’or de Dènia van tornar a estar molt bé, entrant a la meta eivissenca com a segons classificats amb un temps de 28:10.00.

Quant a la resta de K-1 del CNC Dani Sánchez Viloria entrava el desè a la classificació sénior d’aquesta Copa, amb un bon temps final i competint amb comoditat i el seu company del CNC Ricard Ruiz seria cinquè classificat. Bep Marquès seria quart també a la seva respectiva classificació, amb dos minuts de diferència. També gran carrera i esforç d’Arturo Grijalba en la seva categoria, acabant quart a la classificació final.

També Joan Llabrés, en la seva categoria juvenil, finalitzava com sempre a mitja taula classificatòria i amb un bon esforç mentre que en sub-23, Jordi Marquès i Joan Marquès eren el 13 i 14 finalment, donant-ho tot i t malgrat començar fins i tot manant la carrera el també tècnic CNC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.