El Linares, el nou projecte artístic de José Luis Linares, s’estrena a l’Orfeó Maonès La nova formació liderada pel cantautor menorquí actuarà a Maó el pròxim 22 d’abril

 

La carrera musical de José Luis Linares és imparable. Després de tants d’anys damunt els escenaris, el conegut cantautor llança un nou projecte artístic anomenat ‘El Linares’, nom amb qui tants menorquins identifiquen a l’artista des de sempre, on predomina la rumba flamenca que, acompanyada d’altres registres, rememoren els sons i l’essència d’aquest gènere dels anys 80. 

 

La nova agrupació s’estrena a l’escenari de l’Orfeó Maonès el pròxim 22 d’abril després d’haver conquistat el públic del Teatre des Born a Ciutadella el passat mes de desembre. Les entrades són ja a la venda al mateix teatre de Maó.

 

“Actuar a Maó, on he viscut pràcticament tota la meva vida, és sempre especial i també un repte, perquè el públic és molt exigent. De totes maneres, he de dir que presentar aquest nou projecte a l’Orfeó Maonès és un somni fet realitat” – confessa el líder de la banda.

 

Els músics que acompanyen en aquesta nova aventura a J.L Linares (vocalista i guitarra espanyola) i que també donen vida al nou projecte del cantautor són: Nacho Olivar (guitarra elèctrica), José Montes (baixista) i Pere Moll a la bateria.

 

“Estic molt bé en aquesta nova etapa de la meva carrera professional ja que crec que finalment el procés creatiu i interpretatiu van junts de la mà i estic orgullós d’això”- afirma el músic menorquí.

 

Amb aquesta nova iniciativa, Linares torna als seus orígens, a la terra dels seus pares: Andalusia i Múrcia, i, per tant, al flamenc i a la copla; estils que fusionats amb la rumba, el pop-rock i de vegades, amb certs matisos del blues, la samba o la música disco, donen forma a les melodies que compon el mateix artista.

 

Serà el divendres 22 d’abril a les 21 hores quan el públic de l’Orfeó Maonès serà partícip d’una vetlada sense precedents on la rumba i el seu caràcter alegre i festiu seran els protagonistes. La formació donarà a conèixer les seves noves creacions, algunes d’elles ja presentades en les xarxes socials de la banda, com ‘Un día fantástico’ o ‘El postureo’.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.