Cs al Consell de Menorca insta l’Institut Menorquí d’Estudis a millorar els nivells de transparència de l’ens Eugenio Ayuso: “La transparència és vital per assegurar el funcionament correcte de les institucions públiques”

 El conseller de Cs al Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, defensarà una moció en el proper ple que insta l’Institut Menorquí d’Estudis a millorar els nivells de transparència i completar la informació del portal de Transparència .

“La transparència és vital per assegurar el correcte funcionament de les institucions públiques, alhora que facilita la participació dels ciutadans a la vida pública”, ha manifestat Ayuso, que ha indicat que “El Portal de Transparència de l’IME està format per nou grans apartats dedicats a oferir consulta a la ciutadania, però crida latenció que la informació és incompleta en alguns apartats.

En aquest sentit, el conseller de Cs ha insistit en la importància de millorar els nivells de transparència, ja que així hi ha menys necessitat de demanda d‟informació perquè ja està exposada i els ciutadans poden accedir a les dades. Així mateix, això suposa més garantia de compliment d’un programa de govern perquè es podrà avaluar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.