Actes 8 Març

Sopar solidari “Menorca per Ucraïna” amb Fra Roger i Càritas Menorca

Càritas – L’Hotel Port Ciutadella, serà l’espai que acollirà aquesta innovadora iniciativa a Menorca, la cadena Set Hotels posa a disposició les seves instal·lacions per a la celebració del Sopar Solidari “Menorca per Ucraïna”, que impulsa l’associació gastronòmica i cultural Fra Roger i Càritas Menorca, que se celebrarà el divendres 29 d’abril a les 21 h.

El secretari de Fra Roger, Antoni Aguiló ha manifestat que, “tot és per ajudar a la gent d’Ucraïna i esperem que tingui un bon ressò”

Més de nou cuiners col·laboradors de Fra Roger seran els encarregats de preparar un menú molt especial, els beneficis del qual es destinaran a la campanya “Càritas amb Ucraïna”, i així fer costat a la ciutadania Ucraïnesa en aquests difícils moments. Des de  Càritas d’Ucraïna i les dels països limítrofs s’estan acompanyant a centenars de milers de persones que romanen al país així com als refugiats que travessen les fronteres, els principals suports són aigua, aliments, kits d’higiene i combustible, així com l’adequació d’espais segurs durant el trànsit.

El director de Càritas, Gabriel Pons, ha volgut agrair a tots els implicats per la seva solidaritat, especialment a José M. Borràs per posar en marxa la iniciativa, a Fra Roger pel seu continu compromís amb l’entitat i també a col·laboradors i proveïdors que faran aquest esdeveniment possible.

El menú que consistirà en tres snacks, dos entrants, un plat principal i unes postres, comptarà amb grans cuiners de la nostra illa com a creadors, Joan Bagur de Rels, Felip Llufriu de Mon Restaurant, tots dos de Ciutadella, Tomás Cano de Urban Maó i Max Gonzalvo de S’Arjau a Maó, Doro Biurrún de Sa Paradeta den Doro i Luis J. Santos de Servei d’àpats Sant Lluis i Jose Mª Borrás de Santa Marianna a Alaior, seran alguns d’ells, on també col·laboren empreses locals com Estrella Damm, Coca Cola, S’Algar Catering, Baret Consultors, Grup Setmanaris i Revistes, Sa Cooperativa del Camp, Foodies on Menorca, Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Diari Menorca, Setmanari El Iris, Diari Digital eliris.cat, DFerreries, IB3, Comete Menorca, Menorca al Día, Ser Menorca i Cadena COPE, amb la donació de mataries primeres i serveis.

En paraules de José M. Borràs, xef inspirador de l’esdeveniment, “el principal objectiu és recaptar fons per a Ucraïna, i demostrar que Menorca és un poble unit i que podem fer grans coses.”

EL MENÚ

Snacks:

Cappuccino d’espàrrec navarrès, mojo i gamba

Niu amb monyaco, carxofa, cuixot i tàperes

Miso d’albergínia amb verat

Primer plat:

Sopa d’ametlles amb formatge i ceba

Plat principal:

Galtes meloses amb albercoc

Postres:

Pastís de formatges de Menorca deconstruït

Els comensals (places limitades) podran gaudir d’exquisits plats i la satisfacció de donar suport a aquesta causa solidària per 50 € el cobert, a més l’organització posa a disposició una “Fila 0” on es pot fer arribar un donatiu sense necessitat d’assistència a la vetllada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.