Primera xerrada del procés participatiu per millorar s’Esplanada des Castell Es tracta d'un diàleg obert, en el qual participaran Amador Marí, historiador i expert en el patrimoni històric des Castell, l'arquitecta Cristina Moll i la sociòloga Aina Tejero

 

Aquest divendres, a les 18.30 h, la plaça del Mercat acollirà el primer dels actes oficials del procés participatiu sobre el codisseny de la plaça de s’Esplanada.

Es tracta d’un diàleg obert, en el qual participaran Amador Marí, historiador i expert en el patrimoni històric des Castell, l’arquitecta Cristina Moll i la sociòloga Aina Tejero.

Paula Ferrando, arquitecta i coordinadora del procés, serà l’encarregada de moderar l’acte.

La xerrada servirà per descobrir el context i l’evolució de la plaça al llarg de la historia, així com les possibilitats de present i futur.

Procés participatiu per millorar s’Esplanada

Sota el títol Xala a s’Esplanada, l’Ajuntament des Castell posa en marxa un procés participatiu, obert a tota la ciutadania, per millorar el disseny de la plaça de s’Esplanada.

L’objectiu de la iniciativa és involucrar la ciutadania en el procés per adaptar aquest espai als nous usos i necessitats, i avançar cap a un espai urbà més sostenible, segur, saludable i amable amb les persones, i que afavoreixi les relacions socials i l’economia de proximitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.