Ribera espera que a principis de maig ja es pugui aplicar el topall del preu del gas a Espanya i Portugal La vicepresidenta tercera explica que encara s'estan treballant "alguns aspectes tècnics" amb la UE

 

La ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera

ACN Madrid – La vicepresidenta tercera del govern espanyol i ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha esperat que a principis de maig ja s’hagi aprovat i es pugui aplicar el topall del preu del gas a Espanya i Portugal. En una atenció als mitjans aquest dijous a Càceres, Ribera ha explicat que encara s’està treballant amb la Comissió Europea la proposta anomenada ‘excepció ibèrica’ per fixar un preu màxim de 30 euros el megawatt hora al gas per abaratir la factura elèctrica. La vicepresidenta ha dit que encara hi ha “alguns aspectes tècnics que no estan resolts”, però que té la “intenció, expectativa i convicció” que “a principis de maig” ja pugui estar “aprovat i aplicat”.

Ribera ha remarcat que la CE vol assegurar-se que la proposta sigui “tan robusta com sigui possible” i que s’està negociant per “trobar un consens”. Tanmateix, la vicepresidenta ha assegurat que l’acord final serà “sobre la base” de les línies mestres plantejades per Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.