Neus Soler, tercera al Clínic Balear d’Optimist de Mallorca

Bones notícies les que ens arriben des de Mallorca ja que la regatista del Club Nàutic Ciutadella Neus Soler ha completat un molt bon cap de setmana entre els millors regatistes Optimist, en el Clínic Balear Sub11 i Sub13 viscut en el CN Sa Ràpita. Soler tornava a Ciutadella com a tercera classificada de la general absoluta i primera fèmina, una vegada celebrades les proves del clínic. Molt bon paper de Neus Soler (CNC) amb els més destacats de les Illes Balears en classe Optimist.

Jornada final de diumenge i del cap de setmana en general amb unes proves marcades per el molt de vent que bufava a Mallorca i de fet, no tots els regatistes van poder competir, casos d’Asier López i Sergi Díaz del CN Ciutadella, entre molts d’altres.

Brillants i motivadores jornades d’aquest Clínic Balear per a Neus Soler i companyia, amb quatre dies amb professionals especialistes de diferents àmbits relacionats amb l’esport i la competició. Bon cap de setmana de tots els optimistes de Balears, amb diferents condicions de vent per a poder entrenar i aprendre molt entre ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.