Licitació dels serveis d’explotació a les platges de Punta Prima i Binibèquer per a 2022 i 2023 Els preus s’han adaptat a la situació actual, tant d’evolució de costos com de volum dels serveis que es poden oferir

 

L’Ajuntament de Sant Lluís està licitant els serveis d’explotació per tercers d’autoritzacions d’ocupació temporal del domini públic marítim terrestre a les platges de Punta Prima i Binibèquer per als anys 2022 i 2023. La licitació es du a terme en quatre lots, dos a cadascuna de les platges, amb un cànon de sortida inicial global de 116.550,35 euros anuals.

L’Ajuntament ha optat per reduir la superfície destinada a les gandules i parasols per tal d’oferir més espai als banyistes i usuaris de les platges, i permetre així una millor convivència entre aquelles persones que opten per fer ús d’aquests serveis i les que no ho fan. A la platja de Punta Prima, es licita enguany un lot de 136 gandules i 68 parasols, quan l’any passat s’instal·laren unes 160 gandules i 80 parasols. A més, es concentren aquests serveis en una única zona de 750 metres quadrats, en lloc dels dos espais de 500 metres quadrats que s’empraven els altres anys. A la platja de Binibèquer es licita un lot amb 60 gandules i 30 parasols, la meitat que l’any passat. La superfície ocupada passarà de 500 metres quadrats a 330.

A més dels lots amb gandules i parasols, a Punta Prima es licita la instal·lació d’una escola de vela amb 8 caiacs, i a Binibèquer un servei de lloguer d’artefactes (3 hidrojets i 3 canoes).

El canon de sortida per a la licitació de cadascun dels lots és el següent:
– Gandules i parasols a Punta Prima: 61.771,68 euros/anuals.
– Escola de vela Punta Prima: 4.662,20 euros/anuals.
– Gandues i parasols a Binibèquer: 40.477,94 euros/anuals.
– Lloguer d’artefactes a Binibèquer: 9.638,53 euros/anuals.

Els preus s’han adaptat a la situació actual, tant d’evolució de costos com de volum dels serveis que es poden oferir.

El termini per presentar propostes està obert fins el dia 28 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.