Més de 20 creuers competiran aquest dissabte a Ciutadella en el nou Interclubs 2022 Gatao Wine

 

 

Després de viure amb intensitat fa tot just dues setmanes la II Regata 100 Milles entre Illes 2022 organitzada per el Club Nàutic Ciutadella, Es Nàutic torna a la càrrega aquest dissabte dia 30 d’abril amb la celebració de la regata anual Interclubs 2022, que és una regata de club que es celebra en aigües de la badia de Ciutadella, per embarcacions de creuer a vela amb sistema de medició RI.
Enguany aquesta prova està patrocinada per Gatao Wine i a dia d’avui ja hi ha més de 20 inscrits, entre creuers arribats del mateix CN Ciutadella, alguns del CM Mahón, CN Fornells i també de Mallorca.
Aquest esdeveniment és un clàssic dels creuers a les Illes Balears i està organitzat pel Club Náutic Ciutadella i autoritzat per la Federació Balear de Vela, amb la col·laboració del Club Nàutic Colònia de Sant Pere. Una regata que es navegarà sota el sistema de compensació RI. S’aplica el sistema de TCF.
Presents en aquest nou Interclubs 2022 i amb bandera del CN Ciutadella hi seran dissabte: S’Avi Miki (Miquel Pons), Chicory (Xavi Cardell), Carpe Diem (Joan Mercadal), Bon Vent (Jeroni Capella), Marball (David Cleofé) i el Bitxet (Toni Cavaller).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.