Mor l’actor Juan Diego als 79 anys Guanyador de tres premis Goya, va actuar en films com ‘Los santos inocentes’, ‘Dragon Rapide’ i ‘París-Tombuctú’

 

ACN Barcelona – L’actor Juan Diego ha mort als 79 anys d’edat. Amb una extensa trajectòria, va treballar al costat de Luis García Berlanga, Eloy de la Iglesia, Mario Camus i Fernando Fernán Gómez i va destacar en l’actuació a films com ‘Los santos inocentes’ de Mario Camus; ‘Dragon Rapide’, de Jaime Camino; ‘París-Tombuctú’, de Luis García Berlanga, o ‘You’re the one’ de José Luis Garci. Diego va rebre, entre altres reconeixements, tres premis Goya, la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts i la Medalla d’Or de l’Acadèmia del Cinema espanyol.

Les xarxes s’han omplert de missatges de record i d’homenatge per Juan Diego. “Tota la meva estima a la família de Juan Diego i al món de la cultura, que avui perd a un gran referent en l’àmbit del cinema i el teatre. Un actor immens, que ens ha regalat interpretacions britallants en obres que són part de la nostra història cinematogràfica”, ha assenyalat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en una piulada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.