Sant Lluís obre una convocatòria per als artistes que vulguin participar al cicle “Cultura de vorera” 2022 En total, el cicle compta amb set actuacions, que tindran lloc els dimecres a les 21.00 hores

L’Ajuntament de Sant Lluís ha obert una convocatòria per a seleccionar les propostes artístiques que conformaran el cicle «Cultura de Vorera» d’aquest estiu. Aquesta iniciativa engloba diverses activitats culturals gratuïtes a l’aire lliure que tenen lloc a espais no convencionals de diferents punts del litoral del municipi. Es va iniciar l’any 2015, i enguany s’ha decidit modificar la fórmula per escollir la programació, apostant per un sistema obert i participatiu.D’aquesta manera, totes les persones que ho vulguin podran presentar la seva proposta d’arts escèniques a l’Ajuntament en la modalitat de dansa, teatre, performance, nous llenguatges, arts visuals o propostes musicals (excepte propostes de música clàssica, que ja tindran el seu cicle específic). Cada proposta ha de tenir un pressupost màxim de 1.500 euros (IVA inclòs), i l’artista o companyia haurà d’estar establert a Menorca o, en el seu defecte, ser un artista consolidat a l’illa amb un mínim de 10 actuacions al territori.

«Aquesta iniciativa oberta i participativa és una bona via per conèixer la gran varietat d’artistes existentes, per oferir oportunitats a nous talents i consolidar l’art ja existents», defensa la regidora de Cultura i Sostenibilitat, Débora Marquès.

Amb aquest cicle, l’Ajuntament vol aplicar també els principis de la Cultura Sostenible, i fer realitat accions que permetin complir l’estratègia del Pla de Cultura Sostenible de Sant Lluís. En aquest sentit, el cicle aposta per reduir l’impacte ambiental dels esdeveniments programats, recolzar la transició dels artistes, companyies i propostes culturals cap a la cultura sostenible i recolzar projectes versàtils, amb un muntatge senzill que permeti la reducció de la petjada de carboni.

En total, el cicle compta amb set actuacions, que tindran lloc els dimecres a les 21.00 hores. D’aquestes, una està reservada per a la mostra Dansa de Vorera inclosa dins el Festival Menorca en Dansa 2022. Les sis actuacions a les que es pot optar a través de la convocatòria oberta per l’Ajuntament de Sant Lluís tindran lloc als llocs i dates que s’especifiquen a continuació:

– 6 de juliol: Platja de Binissafúller.
– 13 de juliol: Biniancolla.
20 de juliol: Racó den Paupa.
– 27 de juliol: Passeig Marítim de Punta Prima.
– 3 d’agost: Carrer Ample d’Alcaufar.
– 17 d’agost: Poblat de Pescador de Binibèquer Vell.

Les propostes es poden presentar entre els dies 28 d’abril i 9 de maig de 2022, enviant un correu electrònic a l’adreça cultura@ajsantlluis.org. Les bases de la convocatòria especifiquen la documentació que s’ha d’adjuntar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.