Xanguito, en concert a la Sala Multifuncional d’Es Mercadal El grup mallorquí presentarà el seu tercer disc ‘Eufòria’ el pròxim 7 de maig a Menorca

 

Xanguito és un dels grups de rock català més escoltats de les Illes Balears i el proper dissabte 7 de maig arribarà a Menorca amb un concert imperdible carregat de novetats, bona música i molt de ritme.El grup procedent de Bunyola, presentarà al públic menorquí el seu nou treball discogràfic: ‘Eufòria’(Halley Supernova 2022), un disc que apel·la la pandèmia i els dos anys d’incertesa viscuts mitjançant lletres i missatges que motiven les ganes de seguir endavant.

 

 

El conjunt va presentar les seves noves melodies a la sala Es Gremi de Palma el passat 23 d’abril; un concert que va reunir a centenars d’aficionats complint, un cop més, amb les expectatives d’un públic molt entregat durant tota l’actuació de la banda.

 

Ara és l’hora de Menorca, on Xanguito presentarà ‘Eufòria’ el pròxim 7 de maig a la Sala Multifuncional d’Es Mercadal a les 22 hores. Les entrades són ja a la venda al portal de Ticket Ib a través del següent enllaç : https://ticketib.com/es/events/xanguito-presentacio-nou-disc-euforia-a-menorca .

 

 

“A Menorca ens sentim com a casa; és una illa germana i l’estimem com a tal. Ens sentim molt a gust amb la seva gent, la seva tranquil·litat, els seus paisatges i la seva cultura. A més a més, el públic menorquí valora molt la nostra feina i sempre s’entrega a nosaltres de la millor manera. És un públic molt proper i això ens encanta” – confessa el vocalista del conjunt, Joan Muntaner.

 

 

Xanguito és una banda mallorquina procedent de Bunyola que en poc temps, i amb la pandèmia entremig, s’ha guanyat l’afecte de milers de seguidors que senyalen el conjunt format al 2017, com una de les millors formacions mallorquines de l’actualitat. Els seus guardons també ho confirmen i es que el grup liderat per Joan Muntaner, ha rebut un gran ventall de premis, entre els més recents, quatre reconeixements per votació popular a Millor Artista, Millor Cançó i Millor disc de pop-rock, atorgats per els Premis Enderrock de la Música Balear al 2020 i a Millor directe a l’edició del 2021.

 

El passat mes de març, el festival de música Canet Rock Mallorca confirmava el seu cartell incloent a la banda mallorquina entre els plats forts de la que serà la seva primera edició a les Balears. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 23 de juliol a Alcúdia, on Xanguito compartirà escenari amb grans artistes del panorama musical com La Pegatina, Zoo, Oques Grasses, Els Catarres, Stay Homas o els menorquins Pèl de Gall.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.