Finalitzen les actuacions de millora de la zona que envolta el poliesportiu de Sant lluís

 

L’Ajuntament de Sant Lluís ha enllestit les obres de millora de la zona que envolta el poliesportiu municipal. Aquesta actuació inclou una iniciativa sorgida dels pressupostos participatius de 2020, així com una altra intervenció necessària per adequar un accés al Circuit Natural. En total, la inversió ha estat de 32.912 euros.

La primera actuació ha consistit en l’adequació de la zona de bàsquet ubicada a l’exterior del poliesportiu, concretament entre aquest edifici i el camp de futbol-7. S’ha reasfaltat la zona, s’han pintat de nou les línies del terra i s’han instal·lat unes cistelles noves, especials per a ubicacions exteriors. Aquesta actuació ha tingut un cost de 13.310 euros, i va ser proposada a la convocatòria de Pressupostos Participatius de l’any 2020, quan va obtenir 108 vots.

La segona actuació ha permès l’adequació i millora del tancament del camp de futbol-7 i del vial que discorre entre el poliesportiu i el Circuit Natural. En aquest espai s’ha reparat el mur del camp de futbol-7 i s’ha pintat, s’ha arreglat la tanca que corona el tancament, demolit una part de la vorera de formigó en mal estat, reasfaltat tot el vial i arreglat la baixada al Circuit Natural per evitar problemes amb les aigües pluvials. El cost d’aquesta actuació ha estat de 19.602 euros.

L’empresa que ha executat les dues obres ha estat Juan Mora SA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.