I Concurs d’aparadors de Ferreries Floreix

 

1. Els mostradors han d’estar finalitzats el dia 22 de maig i hauran de mantenir-se fins el 29 de maig (inclòs).
2. Els comerciants hauran d’enviar una o més imatges del mostrador al través del formulari que s’habilitarà al web municipal. El termini per enviar les imatges serà a partir del moment en que es publiquen aquestes bases i fins el 22 de maig de 2022 (inclòs). Totes aquelles imatges que es rebin fora de la data límit no podran ser acceptades. Les imatges hauran de tenir bona qualitat.
3. A mesura que l’Ajuntament rebi les imatges es publicaran a les xarxes socials de @ferreriestotlany de forma individual. Tanmateix, l’Ajuntament animarà la gent a visitar els establiments amb la finalitat que puguin disposar d’una millor impressió de la imatge que ofereix el mostrador en el seu conjunt i en el seu context.
4. El guanyador s’elegirà per votació popular a través de les xarxes socials de @ferreriestotlany i es determinarà segons el nombre de “M’agrada” que tingui la publicació.
5. El període de votacions per les xarxes socials estarà obert des del moment de la publicació fins al 29 de maig de 2022. L’aparador amb més “M’agrada” el dilluns 30 a les 8,00 h del matí serà el guanyador.

Al web municipal hi trobareu les bases del concurs i el formulari d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.