Premis El Iris, una gran nit

 

Des del Grup Setmanaris i Revistes volem agrair l’assistència a les prop de 200 persones que divendres passat ens van acompanyar durant el sopar de lliurament dels Premis El Iris 2021. Poder reunir a tantes persones i de tants àmbits diferents ens va omplir de satisfacció.

Vam reconèixer els mèrits de persones i entitats que treballen per una societat millor, més moderna, més solidària i més sostenible. Aquestes persones i grups són un exemple en el que ens podem mirar orgullosos els menorquins, i així ho van demostrar en les seves paraules d’agraïment carregades d’emoció i sinceritat.

Volem aprofitar aquestes línies per agrair l’assistència dels premiats i acompanyants, i també dels grups polítics que hi van voler ser presents per fer costat als guardonats. D’una manera especial volem agrair al Conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, en representació del Govern, el conseller d’Economia i Territori del Consell de Menorca, Josep Pastrana, el senador per Menorca, Cristóbal Marquès i la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila que ens acompanyessin i dediquessin unes paraules.

No podem deixar d’esmentar l’equip de l’Hotel Spa Sagitario Playa que, una vegada més, va demostrar la seva professionalitat, experiència i coordinació durant el servei. I amb un dels premiats de la nit, l’empresari hostaler Sebastià Triay Fayas, al capdavant.

Una nit rodona en què, després de dos anys complicats, la il·lusió i l’optimisme van ser la tònica general. Una vegada més, moltes gràcies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca