Actes 8 Març

20 restaurants participen a la 7a edició de les “Jornades Gastronòmiques de Peix” Els restaurants elaboraran un menú especial amb el peix i el marisc com a protagonistes del 6 al 15 de maig

L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, organitza la setena edició de les Jornades Gastronòmiques de Peix on el peix i el marisc són els ingredients protagonistes dels menús elaborats pels restaurants que hi participen.

L´esdeveniment gastronòmic es celebrarà al llarg de 10 dies consecutius. Després de la bona acollida de les jornades passades, aquest any també s’ha decidit fer-ho entre setmana. Amb un menú especial de migdia a base de peix i/o marisc com a ingredients principals.

El menú es podrà tastar cada dia durant 10 dies consecutius del 6 al 15 de maig.

El menú de les Jornades Gastronòmiques de Peix serà diferent a cadascun dels vint restaurants que hi participen, cosa que dóna opció a realitzar una ruta gastronòmica per diferents municipis de l’illa: Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Fornells, Es Migjorn, Maó, Es Castell, Sant Climent i Sant Lluís,

Els menús es podran consultar a la web  www.gastronomiamenorca.es, i es recomana que en reservar taula es consulti el menú de cada dia en tractar-se de producte fresc.

Es podran degustar plats tan desitjables com, Fornera de gamba vermella, sípia i musclos, Gall Sant Pere i Rap fregit o Arròs caldós estil pescador, entre molts altres.

Establiments participants per poblacions:

Aquarium Port Ciutadella – Ciutadella

Aquarium Calan Bosch – Ciutadella

Cafè Balear – Ciutadella

Cas Safrà Gastrobar – Ciutadella

Es Born Café Bistro – Ciutadella

Rels Restaurant – Ciutadella

Mesón Rías Baixas – Ferreries

Hostal Restaurante Jeni – Es Mercadal

Mesón Can Jaume – Es Mercadal

Moli d’Es Racó – Es Mercadal

Ca na Marga – Fornells

Es Chic – Es Migjorn

Restaurante Lady Hamilton – Es Migjorn

Can Joanet – Mahón

Restobar Mo – Mahón

Sa Lliga Maritim – Mahón

Sant Joan de Binissaida – Es Castell

Casino Sant Climent – Sant Climent

Sa Pedrera d’es Pujol – Sant Lluís

Sa Parereta d’en Doro – Sant Lluís

Aquesta acció compta amb el patrocini de la Fundació Foment de Turisme de Menorca i la col·laboració de PIME Menorca, Menorca Regió Gastronòmica Europea, Agroxerxa, Foodies on Menorca i l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.