David Ponsetí líder del Campionat d’Espanya Borja Torres ocupa la posició 32ena

El tercer dia de competició del Campionat d’Espanya Ilca 6 que es du a terme a Almeria s’ha disputat diumenge amb vents del Sud-oest de 14 a 18 nusos d’intensitat. S’ha fet esperar una mica però s’han pogut realitzar les tres proves previstes per el primer dia de finals i el regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí segueix a la primera posició absoluta del Nacional 2022 en aigües andaluses.

En aquest tercer dia de competició els resultats del representant del CN Ciutadella han estat espectaculars (1, 2 i 1) a les tres proves que ha fet el Grup Or i amb un domini incontestable de Ponsetí, que du camí de revalidar el títol de campió d’Espanya de la classe. Un diumenge que es va viure amb una intensitat de vent de 16 a 18 nusos de la direcció 210° / 240°.

El també representant del CN Ciutadella Borja Torres aquesta jornada de diumenge ha estat regular (25, 22 i 21) i ha millorat posicions a la classificació general, situant-se en una notable posició 32 de 105 participants.

Dia dur per tota la flota per les condicions existents i aquest dilluns darrer dia de Campionat d’Espanya, amb Ponsetí que sortirà a defensar la primera posició final en un dilluns en què s’espera un dia amb vent fort que serà determinant per a la definició del Campions d’Espanya 2022 en la classe Ilca 6.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca