David Ponsetí, Campió d’Espanya absolut ILCA6 Borja Torres es classifica en 26ena posició

Ho ha tornat a fer i amb una superioritat a tenir molt en compte. El regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí s’ha proclamat aquest dilluns migdia i per segon any consecutiu nou campió d’Espanya de la classe Ilca6 en el Campionat d’Espanya 2022 de la modalitat que s’ha celebrat aquests passats dies a la ciutat d’Almeria. Ponsetí ha tornat a deixar al més alt del podi espanyol la bandera de les Illes Balears i del CN Ciutadella i ho ha fet en la categoria absoluta i sub19.

Aquest dilluns s’ha celebrat la darrera jornada que ha començat primer sense vent però que al final ha pogut veure en el Grup Or fins a dues proves, en les que el regatista CNC ha aconseguit mantenir la primera posició, tot i les dificultats a la mar andalusa. Al final Ponsetí ha demostrat ser el millor entre els 105 regatistes espanyols i ha repetit èxit del 2021. Ara depenent del rànquing podria estar classificat per la prestigiosa ISAF.

Un campionat espanyol que ha suposat també una gran actuació i de menys a molt més del també CNC Borja Torres, que deixa Almeria amb una més que digne posició 26, entre el centenar de representants de més de 20 clubs espanyols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca