Actes 8 Març

Festa de la Mare de Déu del Toro

Foto: Antoni Barber©

El proper cap de setmana la Diòcesi de Menorca celebra la Festivitat de la nostra patrona, la Mare de Déu del Toro.  Animam als fidels de les diferents comunitats parroquials a participar als següents actes que tindran lloc al Santuari:

DIVENDRES DIA 6:

21h. Pujada al Toro amb torxes des de la parròquia de Sant Martí des Mercadal.

22 h. Vetlla de la Mare de Déu.

(Servei d’autobús per a pujar, de les 20 a les 21h. a l’aturada des Mercadal).

La carretera de pujada al Toro romandrà tancada de les 21 a les 22 h. Els qui pugin amb cotxes particulars hauran de fer-ho abans de les 21 h. Els participants a la pujada amb torxes es concentraran a les 21 h a la parròquia de Sant Martí. En arribar al Toro tindrà lloc la Vetlla de Santa Maria, sobre les 22 h, la qual ha estat preparada per la parròquia de La Concepció de Maó. Per a més informació, podeu contactar amb el rector del Santuari de la Mare de Déu del Toro. Telèfon: 971-38-03-43.

DIUMENGE 8: FESTA DE LA MARE DE DÉU

11 h. Celebració eucarística al Santuari en el dia de la festa de la Mare de Déu del Toro, presidida per Mons. Sebastià Taltavull, Bisbe de Mallorca. Tot seguit, es viuran diferents actes festius: Ofrena floral, Colla de gegants de Llucmaçanes, banda de música, etc.) 

CADA DIA A LES 18 h.

Sant Rosari, perquè s’acabin les guerres i per la pau a Ucraïna. La Diòcesi de Menorca s’uneix a la petició del Papa Francesc, de pregar tots els dies de maig el Rosari per la pau a Ucraïna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.