Acaben les obres de millora de la Plaça de ses Alzines d’Alcaufar

 

L’Ajuntament de Sant Lluís ha recepcionat les obres de reordenació i millora de la Plaça de Ses Alzines, a Alcaufar. Abans de la intervenció, l’espai tenia un paviment amb peces de marès amb un cert nivell de degradació superficial. A més, hi havia dues soques d’alzines que s’havien d’extreure ja que restaven espai i els arbres ja havien sigut tallats. Les alzines restants estaven dins uns escocells de forma circular que en dificultaven el seu creixement.

Davant aquesta situació, la intervenció ha consistit en l’eliminació de les soques dels arbres tallats, ampliació dels escocells de les alzines restants, pavimentar la plaça amb una solera de formigó estampat damunt el paviment actual i reparació del mur perimetral i rematar-lo amb quarts de formigó per crear una superfície adequada per servir de banc. L’actuació ha estat executada per l’empresa M Polo SL, i ha tingut un cost de 18.355,42 euros.

Amb l’adequació i reordenació d’aquest espai, Alcaufar recupera i guanya espai a una zona molt concorreguda pels veïns i veïnes, i emprada habitualment per la celebració de festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.