Actes 8 Març

L’Ajuntament des Castell reordenarà la circulació al nucli urbà a partir d’aquest divendres 6 de maig L'objectiu és millorar la mobilitat i la seguretat al centre del poble

 

L’Ajuntament reordenarà la circulació al nucli urbà, amb l’objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat al centre del poble.

Concretament, es canviarà la direcció de circulació de diverses vies, com els carrers de Sant Felip, Sant Josep, Stuart, cala Pedrera, Llevant, moll de Calesfonts (l’horari de tancament de la circulació quedarà igual), sa Font i Bellavista, segons el plànol adjunt.

A més, el trànsit quedarà prohibit en dos trams de s’Esplanada.

Els canvis entraran en vigor el proper 6 de maig.

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Els canvis tindran lloc en el marc del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, i se sumaran a la nova ordenança que restringeix l’aparcament al centre del poble per a les persones no residents al municipi, que hauran d’estacionar als aparcaments perimetrals.

Els adhesius per als residents es repartiran al llarg de les setmanes vinents.

Tot plegat evitarà que els visitants donin voltes pel centre del poble, disminuint la contaminació i les molèsties per als residents. A més, les noves direccions permetran agilitzar els moviments habituals de veïns, comerços i serveis.

En cas necessari, podeu contactar amb la Policia Local des Castell, al telèfon 971 36 27 47.

Podeu descarregar el plànol amb els canvis de direcció al web municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.